Novogodišnji rođendan u studiju

DSC_0592

Nakon dužeg vremena i mnogo angažovanja kako u edukativnom radu tako i u različitim manifestacijama i aktivnostima našeg studija, ponovo pišem o aktivnostima vezanim  za rad studija.Uoči Nove godine rezervisan je termin za proslavu rođendana u našem studiju.Obzirom da nam je prošla godina protekla veoma burno i aktivno, ako se po jutru dan poznaje, i ova nam obećava! Ne možemo da se pohvalimo da baš prvog januara imamo aktivnosti. Ideja da se provede rođendan sa prijateljima u studiju je baš originalna. Prilikom dolaska skori svi su izrazili nepoverenje kao i nevericu gde su se zapravo našli. Međutim, kako je vreme odmicalo u radu sve su bili posvećeniji a radovi su u dekoraciji bili veoma dobri. Posebno naglašavam da je dobar deo učesnika negodovao kada je trebalo uzeti četkicu u ruke. Upravo njihovi radovo su bili najlepš!

Veoma smo sentimentalni prema osobama koje imaju želju da proslave svoj rođendan u našem studiju.

Ne retko nam se obraćaju klijenti sa željom da ponude svojim prijateljima  nešto novo  i ne tipično u širokoj ponudi različitih vrsta usluga koje naš studio nudi.Dugi niz godina vršimo uz edukaciju i različite ponuda za odrasle u koje se ubraja i proslava rođendana.

DSC_0604

Ono po čemu je naš studio prepoznatljiv je široka paleta različitih ponuda pri proslavi rođendana za odrasle. Često uz dogovor sa klijentom napravimo izuzetak i prilagodimo želje našim mogućnostima. Dogovor je pao da se dekorišu posude iz našeg fundusa. Svi učesnici su izabrali biskvitirane posude različitih oblika i veličina.Paleta dekorativnih boja je bila ispred svakog učesnika, četkice, sunđeri i olovke za skiciranje na posudama.

Na kraju, svećice i torta su kruna nakon kreativnog izražavanja.

Uz osmehe na licima i ne skrivenog zadovoljstva, lepo je čuti :”doći ćemo ponovo! ” i “vidimo se uskoro!”