Dizajn – made in Serbia

 

2013-04-26 18.41.01

Povremeno nas kontaktira postdiplomac ili student završne godine arhitektonskog fakulteta kako bi mu pomogli da realizuje trodimenzionalni model projekta koga brani.

Sa velikim zadovoljstvom  odazivamo se takvim poduhvatima u kojima možemo pokazati i primeniti modelovanje po projektu.

Još jedan u nizu bio je poduhvat studenata Beogradske politehnike i njihovog mentora Marka Stanojevića koji nam je predstavio čitav niz izvanrednih idejnih rešenja studenata industrijskog dizajna.

Povod za realizaciju trodimenzionalnih idejnih rešenja bilo je gostovanje na Milanskom sajmu dizajna ove godine. Međutim, organizaciono nije se uspelo da se prezentuje Srpski dizajn ali će ovi radovi biti predstavljeni na mnogim izložbama u zemlji kako bi se popularisao dizajn i škola iz koje su deca potekla.

 Kuriozitet ovoj priči postaje veći, po priči njihovog mentora, da je jedna od učesnica projekta postavila svoj projekat i trodimenzionalno realizovani model na sajt gde mogu uzeti učešće mladi dizajneri. Odmah su je kontaktirali ljudi iz Dubaija i zahtevali da im se pridruži. Za nepunih mesec dana od realizacije i postavljanja na sajt njenog projekta, ona im je dostavila nekoliko projekata na zahtev i sada uspešno radi za njih, naravno van granica naše zemlje.

2013-04-26 18.42.58

 

 

2013-04-26 18.35.45